Intresserad av att köpa er en A-traktor? Eller varför inte låta oss bygga om din nuvarande bil?

Kika in på våran sida för mer information av a-traktorer samt offert!

-- Klicka här --


Vi bygger om dem flesta märken & modeller till a-traktor. Byggnationspriset varierar beroende på vad som ska göras & hur den ska inredas. Ni som kund har därför rätten att bestämma exakt hur just ni vill ha eran a-traktor byggd. Vi bygger självklart in ljud så som baslåda & extra högtalare om det skulle begäras, då vårat kontaktnät är stort inom dem flesta branscher kan vi erbjuda ljudpaket till riktigt fina priser med montering.
Här nedan finner ni 4 st olika märken & modeller vi har byggt, vi har självklart byggt på många fler märken & modeller, men här nedan finner ni några exempel på stora som små bilar.
Vi tycker det är viktigt att ni som kund blir nöjda så därför gör vi alltid allt i det yttersta. 
Hör av er till oss ifall ni har frågor om något inom allt som hör till a-traktor, vi har dem flesta svaren & hjälper alltid till.
Kontakta oss för en prisbild & tidsplan på just eran bil, eller om ni vill köpa någon utav våra bilar vi har på lager. 


Exempel på olika A-traktorer

Suzuki Swift - Sport

Ange undertext här

Detta är en mycket fin & smidig A-traktor. Dessa är i årsmodeller 2005-2010. Ett mycket bra alternativ till mopedbil. Våra Suzkis är alltid 2 dörras för att likna mopedbilen så mycket som möjligt.

Volvo V70


En större typ utav A-traktor med märket Volvo, detta är en mycket slitstark bil & har god potenial att styla om till det man vill ha. Dessa bilar är en medelstora & passar dem som vill åka skönt & behagligt.

Audi A1 Sportback


Denna lilla fina bil är ett mycket säkert alternativ till dig som vill åka litet & smidigt. Denna typ av a-traktor är precis som Suzuki Swift, en mycket bränslesnål & slitstark bil. Årsmodellerna på dem här a-traktorerna är fr: 2011 --->

Volvo XC90


Letar ni efter en bil där ni kan köra i princip vart som helst med? En bil som kan dra en biltransport/hästtransport utan några som helst problem så har ni hittat rätt. Detta är en stor bil med god poteinal för att åka både säkert & dra tyngre föremål på kroken.


Vi erbjuder finansiering på alla köp hos oss

Alla köp som sker genom oss kan göras med en delbetalning hos ett utav våra samarbetspartners. 
Vi er bjuder finans med 0:- i kontantinsats upp till 100 000:-
Ni kan självklart lägga upp er finans precis hur ni vill. Så en kontantinsats & resten på finans är absolut inga problem. 
Finansmöjligheterna är stora & vi formar allt efter dina behov.

Har ni några frågor om detta så kontakta oss så hjälper vi er!